Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ. ο Μπελέρης; Δεν θέλουμε να το πιστεύουμε…

 

Το τρικ του Κυριάκου μέσω Παπασταύρου που θα βολέψει και τον Ράμα!

Τις τελευταίες δύο ημέρες και πριν την καταδικαστική απόφαση των Αλβανών για τον Φρέντυ Μπελέρη, άρχισε να διαρρέεται μια «πληροφορία» σε πετσοταϊσμένα ΜΜΕ, η οποία προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Ότι δηλαδή, ο εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας, θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας!

Αν και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά εάν ισχύει κάτι τέτοιο, τα δεδομένα είναι τα εξής:

Πρώτον, η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να εισχωρήσει σε ένα ιδιαίτερα σκληρό δεξιό κοινό, μετά το πατατράκ με τους ΛΟΑΤΚΙ και ο Μπελέρης είναι μια «λύση» η οποία μπορεί να δώσει… πόντους, όπως πιστεύουν στο Μαξίμου.

Δεύτερον, ο Σταύρος Παπασταύρου, που για πολλούς είναι ο άνθρωπος που έχει θέσει στο τραπέζι αυτή την… ιδέα, θεωρεί ότι είναι «κολλητός» του ο Μπελέρης και ότι δεν θα του αρνηθεί την πρότασή του.

Πάντως, ήδη υπάρχουν πολλές αντιδράσεις και μόνο στο άκουσμα της είδησης, με τον Κυριάκο Βελόπουλο, να γράφει στα κοινωνικά του δίκτυα μεταξύ άλλων τα εξής: «Ο Μπελέρης στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ… Αν είναι ποτέ δυνατόν! Για την Ελληνική Λύση αυτό είναι προδοσία!».

Το θέμα πάντως είναι εάν πράγματι έχει τεθεί πρόταση στον Μπελέρη, και εάν την έχει αποδεχτεί . Και το ερώτημα είναι εάν έχει… πιεστεί για να πει το ναι ή το δέχτηκε, δίνοντας διπλή λύση στον Κυριάκο αλλά και στον Ράμα. Ο πρωθυπουργός θα γινόταν «ήρωας» και ο Αλβανός θα έβαζε τον δικό του εκλεκτό στην Χιμάρα.

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Πηγή: makeleio.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas