Ο ΣΤΙΧΟΣ της ΗΜΕΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 6/2/2023 με ένα μικρό εδάφιο της ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ σε μια ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ στο ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ!

Όπως, λοιπόν, δεχτήκατε τον Ιησού Χριστό, τον Κύριο, περπατάτε [ενωμένοι] μ’ αυτόν, ριζωμένοι και εποικοδομούμενοι σ’ αυτόν, και στερεωνόμενοι στην πίστη, όπως διδαχθήκατε, ξεχειλίζοντας από ευγνωμοσύνη.

Προς Κολοσσαείς 2:6-7

 Με αφορμή τον σημερινό στίχο

Ο Ιησούς είναι το κέντρο μας! Είναι ο άξονας με τον οποίο γυρίζουμε. Αντί να προσθέτουμε οτιδήποτε στην αλήθεια του Ιησού, πρέπει να μάθουμε να το αποδεχόμαστε με μια αθώα παιδική πίστη. Αλλά αυτή η παιδική πίστη πρέπει να καλλιεργηθεί και να μεγαλώσει. Ο Ιησούς θα παραμείνει η κεντρική μας εστίαση και οι καρδιές μας θα συνεχίσουν να ευχαριστούν τον Θεό για τη χάρη Του, αλλά θα βρεθούμε ενδυναμωμένοι στην πίστη μας και ο Ιησούς θα είναι πιο αληθινός από ποτέ. 

Η  μικρή προσευχή  της ημέρας:

Άγιε & Δίκαιε Θεέ μου, δώσε μου μάτια να δω το κακό και να το αποφύγω. Δώσε μου τη σοφία να αναγνωρίζω ψευδείς διδασκαλίες όταν τις βλέπω. Δώσε μου τη δύναμη να ζήσω μια ζωή ευχαριστίας και αγιότητας για την τιμή και τη δόξα σου. Στο όνομα του Ιησού προσεύχομαι, Αμήν.

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.


Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas