Συστατικά:
2 κιλά μανταρίνια
1 1/2 κιλό ζάχαρη
6 φλιτζάνια νερό
Εκτέλεση:
Πλύνετε καλά καλά τα μανταρίνια, ξεφλουδίστε τα και πετάξτε τις μισές φλούδες.
Τις υπόλοιπες φλούδες ψιλοκόψτε τες.
Κόψτε τα μανταρίνια σε μικρά κομμάτια βγάλτε τυχόν κουκούτσια και βάλτε τα μαζί με τη ζάχαρη, την ψιλοκομμένη φλούδα και το νερό σε μια κατσαρόλα.
Βάλτε την κατσαρόλα να πάρει μια βράση ανακατεύοντας μέχρι να λειώσει η ζάχαρη.
Χαμηλώστε την φωτιά αφήνοντας να σιγοβράσει για περίπου 45 με 60 λεπτά.
Δημοσίευση σχολίου