ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΚΕΨΗ ΣΗΜΕΡΑ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 στο ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ!

 



Δεν βραδύνει ο Κύριος την υπόσχεσιν αυτού, ως τινές λογίζονται τούτο βραδύτητα, αλλά μακροθυμεί εις ημάς, μη θέλων να απολεσθώσι τινές, αλλά πάντες να έλθωσιν εις μετάνοιαν.

Β΄ Πέτρου 3: 9

Το τέλος του κόσμου

     Πολλοί επιστήμονες της Φυσικής συμφωνούν για να περιγράψουν την αρχή του σύμπαντός μας σαν ένα είδος γιγαντιαίας έκρηξης. Άλλοι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αν υπήρξε μια τόσο ξαφνική και γρήγορη αρχή, πιθανόν να υπάρξει κι ένα τέλος εξίσου ξαφνικό.

     Δεν έχουμε ανάγκη τους πολύπλοκους υπολογισμούς των επιστημόνων για να επιβεβαιώσουμε τις διακηρύξεις του Ίδιου του Δημιουργού. Στο πρώτο εδάφιο της Βίβλου διαβάζουμε: «Εν αρχή εποίησεν ο Θεός τον ουρανόν και την γην» (Γένεση 1: 1) και προς το τέλος του Βιβλίου: «Οι δε σημερινοί ουρανοί και η γη διά του αυτού λόγου είναι αποτεταμιευμένοι, φυλαττόμενοι διά το πυρ... Θέλει δε ελθεί η ημέρα του Κυρίου ως κλέπτης εν νυκτί, καθ' ην οι ουρανοί θέλουσι παρέλθει με συριγμόν, τα στοιχεία δε πυρακτούμενα θέλουσι διαλυθή, και η γη και τα εν αυτή έργα θέλουσι κατακαή» (Β΄ Πέτρου 3: 7, 10).

 

     Μόνον ο Θεός όμως διακηρύττει μέσα στο Λόγο Του ότι:

     -αυτό το τέλος θα επακολουθήσει μετά τον ερχομό του Κυρίου Ιησού Χριστού που θα έλθει για να αναζητήσει και να πάρει μαζί Του τους πιστούς Του. Όλους τους πιστούς που θα έχουν πεθάνει θα τους αναστήσει, και μαζί με όλους εκείνους που θα είναι ακόμα ζωντανοί, θα τους πάρει στον ουρανό για να είναι για πάντα μαζί Του.

     -αυτός ο ερχομός θα βάλει τέλος στην περίοδο της χάρης. Αυτή θα είναι μια συγκεκριμένη περίοδος χρόνου κατά την οποία δίνεται η ευκαιρία σε κάθε άνθρωπο, και σ’ ένα προσωπικά, αγαπητέ αναγνώστη, να τακτοποιηθείς με τον Θεό. Και όλα δείχνουν ότι αυτός ο ερχομός είναι πολύ κοντά!

     Ο Ιησούς μας λέει:
 «Αγρυπνείτε λοιπόν, διότι δεν εξεύρετε την ημέραν ουδέ την ώραν, καθ' ην ο Υιός του ανθρώπου έρχεται»
 (Ματθαίος 25: 13).

ΟΛΕΣ οι καλημέρες εδώ :

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.


 

 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas