Φοιτητές στο ΑΠΘ ζωγράφισαν στα σκαλιά του χημικού τμήματος σκηνές με την άγρια καταστολή των «ταγματασφαλιτών» Μητσοτάκη

Οι φοιτητές που είναι σε ένα διαρκή αγώνα διαφύλαξης του πανεπιστημιακού ασύλου και με κάθε τρόπο προσπαθούν να καταρρίψουν το μύθευμα της κυβέρνησης για προστασία από την ανομία εντός του πανεπιστημίου, μετά τα τελευταία γεγονότα της καταστολής στη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου έδωσαν με τον καταλληλότερο τρόπο την απάντησή τους.

Έβαλαν λοιπόν μπροστά την τέχνη τους ακόμη μια φορά, μετά και την Guernica που ζωγράφισαν στην είσοδο της πρυτανείας πέρυσι το Φεβρουάριο, τώρα ζωγράφισαν στα σκαλιά του χημικού στιγμιότυπα των επιθέσεων όλων αυτών των μηνών.

Έντεκα καρέ της αστυνομικής βίας είναι κει να μας δείχνουν με ποιον τρόπο οι αστυνομικές δυνάμεις που θέλει να καθιερώσει η κυβέρνηση την ίδια ώρα που αφήνουν ανενόχλητη τη διακίνηση ναρκωτικών και φυλούν την άδεια αίθουσα της υποτιθέμενης βιβλιοθήκης, επιτίθονται στους φοιτητές.

Ένα ολιγόλεπτο βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο από τον λογαριασμό του Αλέξανδρου Λιτσαρδάκη, δημοσιογράφου που στοχοποιήθηκε και απειλήθηκε αρκετές φορές.

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Πηγή: karditsastakra.com

 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas