Μακαρονοσαλάτα η ελληνική

Φτιάχνουμε δροσερή μακαρονοσαλάτα στο λεπτό.

Υλικά

500 γρ. μακαρόνια βίδες

2 ντομάτες

1 πράσινη πιπεριά

1 αγγούρι

100 γρ. ελιές

1 κρεμμύδι

200 γρ. φέτα

2 κ.σ. ρίγανη

Λίγο ελαιόλαδο

Λίγο ξίδι μπαλσάμικο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βράστε τις βίδες σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, σουρώστε τα και ξεπλύντε με άφθονο κρύο νερό, ώστε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Ραντίστε με λίγο ελαιόλαδο και αφήστε τα στην άκρη. Κόψτε σε κυβάκια τη φέτα και τα λαχανικά και τις ελιές στη μέση. Ανακατέψτε τα σε ένα μπολ μαζί με λίγο ελαιόλαδο και λίγο μπαλσάμικο. Προσθέστε τη ρίγανη και τις βίδες και ανακατέψτε απαλά ώστε τα υλικά να απλωθούν αναλογικά. Σκεπάστε τη σαλάτα με ένα σελοφάν και αφήστε τη για μία ώρα στο ψυγείο ώστε να ανακατευτούν τα αρώματα.


 
ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Πηγή: imommy.gr

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas