Αθωώθηκε η καθαρίστρια στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, που κατηγορήθηκε ότι έκλεψε κοσμήματα 25.000 ευρώ!

Σε κλάματα ξέσπασε με το άκουσμα της αθωωτικής απόφασης η 50χρονη καθαρίστρια που έκατσε στο ειδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενη ότι την ώρα που καθάριζε ένα διαμέρισμα αφαίρεσε πολύτιμα αντικείμενα και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ.

Η γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία, ήρθε στην Ελλάδα πριν από 20 χρόνια προκειμένου να ξεφύγει από τις μεγάλες προσωπικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε και να αναζητήσει μία καλύτερη τύχη για εκείνη και τα δύο ανήλικα παιδιά της. Έχοντας μόνο τα απαραίτητα μαζί της, κατάφερε να φτάσει στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε να εργάζεται ως καθαρίστρια για να βγάλει τα προς το ζην και να μεγαλώσει με αξιοπρέπεια τα παιδιά της.

Η ζωή δεν της χαρίστηκε καθόλου αφού καθημερινά δούλευε σκληρά σε σπίτια των προαστίων της Θεσσαλονίκης – και όχι μόνο – ενώ φροντίζει να είναι πολλές ώρες δίπλα στα παιδιά της, ειδικά στην κόρη της που έχει μεγάλο ποσοστό αναπηρίας και την έχει μεγαλύτερη ανάγκη. 

Τα παιδιά της μεγάλωσαν, ενηλικιωθήκαν, τελείωσαν το σχολείο και πάρα τις δυσκολίες, ξεκίνησαν τις σπουδές τους, ενώ η 50χρονη γυναίκα έφτιαξε πριν μερικά χρόνια ξανά τη ζωή της και απέκτησε ένα ακόμη παιδάκι με τον δεύτερο σύζυγό της. Όλα έδειχναν πως είχαν πάρει τον δρόμο τους μέχρι και το 2019 που κατηγορήθηκε πως έκλεψε χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα μεγάλης αξίας, από ένα σπίτι που καθάριζε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Η υπόθεση εκδικάστηκε την Πέμπτη, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και η 50χρονη καθαρίστρια έκατσε στο ειδώλιο του κατηγορουμένου, προσπαθώντας να αποδείξει την αθωότητά της. Εκτός από τον συνήγορο υπεράσπισης, δίπλα της βρέθηκαν άνθρωποι που κατέθεσαν για την εντιμότητά της, τονίζοντας πως αυτή η γυναίκα που καθημερινά επί σειρά ετών φροντίζει για τη καθαριότητα των σπιτιών τους, δεν έχει κλέψει ποτέ οτιδήποτε κι ας έχει πρόσβαση σε αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας.

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas