Γιάννης Μαζης στον Focus FM: Στα τέλη Αύγουστου η θερμή έκρηξη με τους Τούρκους


Για τα ελληνοτουρκικά μίλησε ο Focus FM και στον Στέφανο Δαμιανίδη ο καθηγητής Γεωπολιτικής, ο Ιωάννης Μάζης, σημειώνοντας ότι θα υπάρξει «κορύφωση της έντασης στον Ιούλιο».

Εκτίμησε ότι γύρω στα τέλη Αυγούστου «είναι πιθανή μία θερμή έκρηξη σε σημεία του ελληνικού χώρου που ο Ερντογάν πιστεύει ότι είναι πιο ευάλωτα -Στρογγύλη, Ρω, Ανάφη, Γαιδουρονήσι, Λειψούς, Αρκιούς, Άη Στράτη- τα οποία έχουν ελάχιστους κατοίκους ώστε να μπορεί να τους χρησιμοποιήσει – με το μυαλό του πάντα – ως ανθρώπινη ασπίδα για να μη μπορέσει να χρησιμοποιηθεί αυτό το οποίο είπαν δύο αρχηγοί ΓΕΕΘΑ ότι «θα τους κάψουμε και μετά τους ρωτήσουμε» και να δημιουργήσει τετελεσμένα ώστε μετά την παρέμβαση του ΝΑΤΟ να πάρει με πολιτικό διάλογο και όχι με νομικές διαδικασίες τις φοβάται την επέκταση της επιρροής της Τουρκίας μέχρι τον 25 ο  Μεσημβρινό». Ο κ. Μάζης τόνισε «ότι αυτό έχει στο κεφάλι του ο Ερντογάν» προσθέτοντας ότι «θα του το βγάλουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, μην ανησυχείτε».

Επιπλέον, ο καθηγητής έκανε αναφορά σε «πυρνες μαχητές που έρχονται από τη Συρία και θα δημιουργήσει 5 η  φάλαγγα, ως στοιχεία του εσωτερικού πολέμου στην ανατροπή ασφάλειας της χώρας».

Όπως είπε, «δεν είναι πρόσφυγες αλλά παράνομοι μετανάστες και το 99% είναι νέοι υγιείς άνδρες οι οποίοι δεν έχουν χαρτιά έχουν όμως πανάκριβα κινητά. Χαρτιά χάνουν, κινητά όμως όχι».

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas