Κυβέρνηση: Δημόσια ομολογία “συνθηκολόγησης” με Τουρκία!!!-Τι ετοιμάζουν;

 Η  χώρα  μας παραδίνεται αμαχητί!!!

«Δεν είναι η καλύτερη εποχή να λες πράγματα εναντίον της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ» ανέφερε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Εξήγησε δε ότι ο λόγος που οδηγεί στη συγκεκριμένη στάση είναι πως «οι σύμμαχοι θέλουν να εξασφαλίσουν ότι η Τουρκία παραμένει προσδεμένη στο ΝΑΤΟ».

Υπενθυμίζεται πως μέχρι πρότινος η κυβέρνηση χαρακτήριζε απομονωμένη τη γειτονική χώρα, η οποία δεν συμμετέχει στην επιβολή κυρώσεων κατά της Ρωσίας, διατηρεί ρωσικά οπλικά συστήματα και έχει αναλάβει ρόλο διαμεσολαβητή ανάμεσα στην Ουκρανία και τη Ρωσία.

Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι ο υπουργός τόνισε πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει να ζητά «λιγότερη προκλητικότητα» από τη γείτονα.
«Εμείς λέμε αυτά που έχουμε να λέμε, θα ζητάμε πάντα να μεταβάλει η Τουρκία προς το καλύτερο στοιχεία της συμπεριφοράς της, λιγότερη προκλητικότητα, υπερπτήσεις, κτλ…» είπε.

Με άλλα λόγια ομολογία ΗΤΤΑΣ απέναντι στη τουρκική πολιτική του “επιτήδειου ουδέτερου”, με τους Τούρκους να είναι κερδισμένοι από όλες τις πλευρές.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ η κυβέρνηση Μητσοτάκη έσυρε τη χώρα στη λίστα των εχθρικών χωρών της Ρωσίας, με τρομερές συνέπειες σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ, και παράλληλα, γίναμε οι “χρήσιμοι ηλίθιοι” για το ΝΑΤΟ, το οποίο  δεν ανέχεται και λέξη για την Τουρκία.
Ακούστε προσεκτικά την κυνική ομολογία της κυβέρνησης Μητσοτάκη:


  

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

 Πηγή: voicenews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas