ΓΙΟΥΡΒΑΛΑΚΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑ ΜΑΜΑΔΙΣΤΙΚΑ!

Ποιος είπε ότι τα γιουβαρλάκια τρώγονται μόνο αυγολέμονο;

Πεντανόστιμη συνταγή για παιδιά: Γιουβαρλάκια κοκκινιστά

Αν τα παιδιά δεν τρώνε τα κλασικά γιουβαρλάκια, σας έχουμε πρόταση: γιουβαρλάκια με σάλτσα ντομάτας και ρύζι. Είναι γευστικότατα.

Υλικά

1 κρεμμύδι

1 σκ. σκόρδο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. βασιλικό, ξερό

1/2 κ.γ. κανέλα

1/4 κ.γ. μπαχάρι

1 κ.σ. πελτέ ντομάτας

αλάτι

πιπέρι

150 γρ. ρύζι γλασέ

500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, σπάλα

700 γρ. ντομάτα κονκασέ

700 γρ. νερό

2 καρότα

1 κ.σ. γεμάτη ζωμό κοτόπουλου σε βαζάκι

 

Για το σερβίρισμα

 

ελαιόλαδο

πιπέρι

βασιλικό

φέτα

ψωμί

ρίγανη

 


ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Πηγή: akispetretzikis.com

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas