Ωτοστόπ του τρόμου για οδηγό στην Ελλάδα


Ο 30χρονος δέχθηκε επίθεση σε ερημική τοποθεσία από τον νεαρό που παρέλαβε με το αυτοκίνητό του

Βγαλμένα Από κινηματογραφικό Θρίλερ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ έζησε ΤΗ νύχτα Της Παρασκευής ένας 30χρονος κάτοικος Της Στυλίδας , οποίος έκανε ο Το σφάλμα ΝΑ σταματήσει Το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ Ύψος Της περιοχής Ξηριώτισσα ΣΤΗ Αποδέκτη Λαμία ΓΙΑ ΝΑ παραλάβει την ΕΝΑ νεαρό ο οποίος έκανε ωτοστόπ .

Ο άγνωστος επιβάτης του ζήτησε να τον αφήσει έξω από τη Στυλίδα, όμως όταν έφτασαν σε ένα ερημικό σημείο τον παρακάλεσε να σταματήσει να κάνει τη σωματική του ανάγκη.

Και ενώ ο 30χρονος περίμενε να επιστρέψει, δέχθηκε ξαφνικά χτυπήματα ΜΕ ΕΝΑ ρόπαλο Από ΤΟΝ Άγνωστο, οποίος ο ΤΟΝ πέταξε Έξω Από Το Αυτοκίνητο ΚΑΙ έφυγε ΜΕ ΑΥΤΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ οποίο υπήρχαν Το Κινητό ΤΟΥ ΚΑΙ Προσωπικά αντικείμενα !

Το θύμα κατέφυγε αιμοφύρτο στο τοπικό τμήμα, διηγήθηκε στους αστυνομικούς τι συνέβη και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις. Μέσα σε λίγη ώρα, το κλεμμένο εντοπίστηκε και ο δράστης συνελήφθη.

Πρόκειται για έναν 32χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε αποκλείσει πρόσφατα με περιοριστικούς όρους ενώ εξηγεί την άλλη υπόθεση και, πλέον οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για ληστεία.

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas