Mad Clip: «Αγνοείται» η περιουσία του τράπερ - Τα «βέλη» στην πρώην σύντροφό του

 

«Έχω καταλάβει τι έγινε το βράδυ του θανάτου, αλλά δεν μπορώ να το πω»

Σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις ο Mad Clip, το μοιραίο βράδυ που έχασε τη ζωή του, είχε καταναλώσει περίπου δύο με τρία ποτά στο γαμήλιο γλέντι στο οποίο ήταν καλεσμένος.

 

Ειδικότερα, το ποσοστό του αλκοόλ στο αίμα του ράπερ τη νύχτα που σκοτώθηκε στο τροχαίο της Βουλιαγμένης, όταν έχασε τον έλεγχο της Πόρσε που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» πρώτα σε μια κολόνα και στη συνέχεια σε ένα δέντρο, ήταν 0,9% (με όριο 0,5%), ενώ δεν είχε λάβει οποιαδήποτε άλλη ουσία.

 

Την ίδια ώρα, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ο παππούς του Mad Clip, ανέφερε ότι τα λεφτά του δεν βρέθηκαν ποτέ, επαναλαμβάνοντας τα περί εγκληματικής ενέργειας. 

«Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία πως δεν ήταν νηφάλιος. Τι να πάρει; Ήταν καθαρός», ανέφερε αρχικά για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών.

  

Στη συνέχεια, έκανε ξανά λόγο για εγκληματική ενέργεια, χαρακτηρίζοντας «παραμύθια, όλα αυτά που έλεγαν για τα λάστιχα κτλ.».

 

«Ξέρω ΄γω; Υπάρχουν και συμφέροντα. Ήταν πολύ ψηλά», είπε με νόημα.

 

Αναφερόμενος στην περιουσία του, υποστήριξε πως ο Mad Clip έκανε κουμάντο για τα χρήματα με την Αρετή (την πρώην σύντροφό του), την οποία «αγάπαγε και τη θεωρούσε για γυναίκα του».

 

«Αυτή γνωρίζει τις λεπτομέρειες, αυτή συνδιαχειριζόταν τα λεφτά δηλαδή. Και για το μαγαζί που άνοιξε στον Πειραιά μού έλεγε ότι δεν είχε χαλάσει από τα έτοιμα. Αυτά που κράταγε με την Αρετή. Από αυτά που έβγαζε χαλούσε», ανέφερε, διευκρινίζοντας πως ούτε στο σπίτι βρέθηκαν λεφτά, καθώς εκεί έτσι κι αλλιώς «δεν άφηνε», αλλά ούτε και σε κάποιο λογαριασμό.

 

Όπως μάλιστα ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής, ο Mad Clip φέρεται να είχε μαζέψει 800 με 900 χιλιάδες ευρώ από την καριέρα του, ενώ συνδικαιούχος στον λογαριασμό του στην τράπεζα ήταν η πρώην σύντροφός του.

 

«Έχω καταλάβει τι έγινε το βράδυ του θανάτου, αλλά δεν μπορώ να το πω»

 

Από την πλευρά του, ο πατέρας του Mad Clip, Δημήτρης Αναστασόπουλος, αποκάλυψε πως γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ του τροχαίου του γιου του, αλλά ακόμα δεν μπορεί να το πει δημόσια.

 

«Δεν ξέρω τίποτα. Εμένα δεν με έχει ενημερώσει η αστυνομία, παρόλο που έχω κάνει την καταγγελία. Δεν έχω καμία απάντηση. Έχω καταλάβει τι έγινε το βράδυ του θανάτου, αλλά δεν μπορώ να το πω τώρα. Αυτό το γνωρίζω. Εγώ δεν είμαι ενημερωμένος από την Ελληνική Αστυνομία για τον σταυρό και το κινητό. Δε γνωρίζω γιατί δεν με έχουν ενημερώσει», είχε τονίσει αρχικά.

 

Παράλληλα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αναρωτήθηκε «πώς ένα ήδη ελεγμένο αυτοκίνητο σε έναν ενδελεχή έλεγχο της Αστυνομίας που είχε γίνει και μου το είχε διασφαλίσει ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκεί τον φάκελο, βρέθηκαν πάλι τα αντικείμενα μέσα;»

 

Ο πατέρας του Mad Clip μίλησε και για τα ευρήματα του πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά που όρισε η οικογένεια για να αποκαλυφθεί πώς έγινε το δυστύχημα.

 

Δημοσιογράφος: Βρέθηκε ο σταυρός και το κινητό. Σας έχουν ενημερώσει εσάς;

 

Πατέρας Mad Clip: Όχι, δεν είμαι ενημερωμένος εγώ από την Ελληνική Αστυνομία, όχι.

 

Δημοσιογράφος: Γιατί πιστεύετε ότι δεν σας έχουν ενημερώσει;

 

Πατέρας Mad Clip: Δεν ξέρω, δεν το γνωρίζω αυτό. Και το παράδοξο είναι πώς ένα ήδη ελεγμένο αυτοκίνητο σε έναν ενδελεχή έλεγχο της Αστυνομίας που είχε γίνει και μου το είχε διασφαλίσει ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκεί τον φάκελο βρέθηκαν πάλι τα αντικείμενα μέσα;.

 

Σύμφωνα με την έρευνα του πραγματογνώμονα, το επίμαχο βράδυ υπήρχαν νερά σε τρία σημεία, λίγα μέτρα από τον τόπο του δυστυχήματος. Τα ελαστικά της μοιραίας Porsche έχασαν έτσι για λίγα, αλλά κρίσιμα δευτερόλεπτα την αποδοτικότητά τους, καθώς ήταν αγωνιστικά και ακατάλληλα για δρόμο.

Από την άλλη, η αυτοψία έδειξε ότι οι αναρτήσεις του σούπερ καρ ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ δεν είχαν γίνει επεμβάσεις που θα μπορούσαν να είχαν παίξει ρόλο στην τραγωδία.

 

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

                                                         Πηγή: pronews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas