Πώς να φτιάξουμε φασολάκια με αμύγδαλα;

 



Υλικά που θα χρειαστούμε:

 

3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φέτες

200 γρ. φρέσκα πράσινα φασολάκια καθαρισμένα

40 γρ. βούτυρο

100 γρ. αμύγδαλα σε φέτες

 

Εκτέλεση

 

Βήμα 1

Λιώστε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και προσθέστε τα φασόλια και το σκόρδο.

Βήμα 2

Μαγειρέψτε για 7- 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Βήμα 3

Τοποθετήστε τα αμύγδαλα σε αντικολλητικό τηγάνι και ψήστε μέχρι να αποκτήσουν ένα ανοιχτό καφέ χρώμα.

Βήμα 4

Μόλις μαγειρευτούν τα φασόλια ανακατέψτε με τα φρυγανισμένα αμύγδαλα και σερβίρετε.

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

 

 Πηγή: newsbeast.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas