ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ;




Κεφτέδες στον φούρνο

Ψήνουμε τα κεφτεδάκια για περίπου 20΄

 

 

Υλικά

 

5 φέτες ξερό ψωμί

600 γρ. χοιρινό κιμά

400 γρ. μοσχαρίσιο κιμά

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο

4-5 κλωνάρια δυόσμο, ψιλοκομμένο

100 ml ε.π. ελαιόλαδο

20 ml ξίδι από κόκκινο κρασί

λίγη ξερή ρίγανη

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ανθό αλατιού

Διαδικασία

 

Μουσκεύουμε το ψωμί και το στύβουμε καλά. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια μπασίνα και τα ζυμώνουμε καλά.

Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1-2 ώρες και κατόπιν το πλάθουμε σε μικρά κεφτεδάκια, τα οποία τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C στον αέρα και ψήνουμε τα κεφτεδάκια για περίπου 20΄.

 

Σερβίρουμε ζεστά ή και κρύα.

 

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

 Πηγή: patrastimes.gr


Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas