OI AΔEΞIOTHTEΣ TOY ΚΥΡΙΑΚΟΥ MHTΣOTAKH ΣE BINTEO!

 



ΤΟ ΓΥΡΟ  του διαδικτύου, κάνουν τον τελευταίο καιρό  οι αδεξιότητες του Πρωθυπουργού της χώρας μας Κυριάκου Μητσοτάκη σε διάφορα θέματα   , που σε κάνουν πραγματικά να γελάς ή να κλαις για το ποιος κυβερνά αυτήν την ΧΩΡΑ;

Δείτε μόνοι σας και τα συμπεράσματα δικά σας!

Μία από τις σπάνιες στιγμές που ο πρωθυπουργός ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ   ήρθε σε δύσκολη θέση. Αφορμή η  περίβόητη ζακέτα που δεν φορούσε στο αυτοκίνητο αλλά την φόρεσε – ή τουλάχιστον ήθελε να την φορέσει – για να μην κρυώσει όταν βγήκε από αυτό. Η ζακέτα όμως αποδείχτηκε δύσκολος αντίπαλος. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

Και αυτό το γεγονός είναι μέρος της ιστορικής επίσκεψης του πρωθυπουργού στην διώρυγα της Κορίνθου. 

Και να σας θυμίσουμε ότι υπήρξε και ακόμα πιο σπαρταριστό βίντεο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην διώρυγα, όταν άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους, ρωτώντας τους πότε θα κλείσει: 

Με έναν  πρωθυπουργό εκτός τόπου και χρόνου. Του είπαν οι σύμβουλοι του να πάει στην διώρυγα της Κορίνθου, χωρίς να έχει ενημερωθεί για την κατάσταση της.

Η διώρυγα είναι κλειστή εδώ και μήνες και ο Μητσοτάκης  ρωτάει πότε θα κλείσει. Δεν μπήκε καν στον κόπο να ενημερωθεί για το τι συμβαινει πριν πάει. Ούτε τουρισμό να έκανε.

Κατά τα άλλα οι εργαζόμενοι στη διώρυγα περιμένουν λύση στο πρόβλημα τους καθώς δεν ξέρουν αν θα πληρωθούν και τι θα γίνουν από τον Μητσοτακη που δεν ξέρει που παν τα 4.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…


Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas