Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ τη ΧΩΡΑ,ΤΟΝΙΖΕΙ Ο Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ.

 



Γ.Τράγκας: «Η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη κατέστρεψε τη χώρα - Αποκρύβει την καταστροφή που υφίστανται από το "λουκέτο"»

 

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας, σχολίασε την επικαιρότητα, την κακοκαιρία «Μήδεια», η οποία όπως τόνισε στάθηκε αφορμή για «ενίσχυση των περιοριστικών μέτρων του lockdown», τις διαμαρτυρίες που σημειώθηκαν κατά του lockdown σε πολλές χώρες της Ευρώπης, αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία.

 

Ο δημοσιογράφος υποστήριξε στην εκπομπή του πως «η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να εμφανίζεται βέβαιη πως μετά τον εμβολιασμό του πληθυσμού, αυτόματα θα εκτιναχθεί η οικονομία στα ουράνια», όμως «ο πρωθυπουργός αποκρύβει συστηματικά την καταστροφή που υφίστανται η χώρα από το «λουκέτο» στις χιλιάδες επιχειρήσεις και δεν ομολογεί με ειλικρίνεια αυτό που έρχεται».

 

Ταυτόχρονα στάθηκε και στην έντονη δυσαρέσκεια που υπάρχει από πολλά στελέχη της ΝΔ εξαιτίας των αποφάσεων της κυβέρνησης.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Η «Μήδεια» εισέβαλε στο ελληνικό τοπίο και σαν «Μέδουσα» πάγωσε όλη την Ελλάδα. Έτσι τα ακραία περιοριστικά μέτρα του lockdown ενισχύθηκαν από τη βαθύτατη κατάψυξη στην οποία περιήλθε η χώρα μας. Και λέω ενισχύθηκαν γιατί η ασφυξία της εθνικής οικονομίας λόγω καιρικών συνθηκών μεγαλώνει και πλήττει ακόμη και το delivery ή το take away.

 

Τα ειδησεογραφικά δελτία «σκεπάστηκαν» από τα χιόνια και δεν στάθηκαν πολύ ούτε στα στοιχεία του Δελτίου Επιδημιολογικής Επιτήρησης ούτε στο γεγονός ότι σημειώθηκαν πάλι εκρήξεις στη Γηραιά Ήπειρο εναντίον των ακραίων περιοριστικών μέτρων. Είχαμε εκτεταμένα επεισόδια στην Αυστρία, στην Τσεχία και στην Κύπρο από χιλιάδες ανθρώπους που θέλουν πίσω την εργασία τους και τη ζωή τους. Επίσης είχαμε χαλάρωση των μέτρων στο Βέλγιο και στην Πολωνία.

 

Σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι διαμαρτύρονται, γιατί ουδείς λογικός μπορεί να δεχθεί εις το διηνεκές να στερείται την ελευθερία του επειδή κάποιοι ισχυρίζονται ότι έτσι προστατεύει την υγεία του. Οι άνθρωποι έχουν ως πρώτο αγαθό την ελευθερία και άνευ αυτής δεν υπάρχει ούτε ψυχική ούτε σωματική υγεία. Ήδη έχει εγκατασταθεί στην περιοχή των Εσπερίδων, την Ενωμένη Ευρώπη και γενικότερα στον κόσμο ο πλέον φονικός ιός: Ο ιός της φτώχειας που φέρνει η ανεργία και η πολύμηνη παύση εκατομμυρίων επιχειρήσεων που δεν πρόκειται να ανεβάσουν πάλι τα ρολά τους.

 

Εδώ στην πατρίδα μας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να εμφανίζει με απόλυτη βεβαιότητα ότι, μετά από τον καθολικό εμβολιασμό του πληθυσμού, αυτόματα θα τιναχθεί στα ουράνια η εθνική οικονομία. Ο σημερινός πρωθυπουργός αποκρύβει συστηματικά την καταστροφή που υφίστανται η χώρα από το «λουκέτο» στις χιλιάδες επιχειρήσεις εστίασης, τουρισμού, και λιανεμπορίου, και ταυτόχρονα δεν ομολογεί με ειλικρίνεια αυτό που έρχεται.

 

Ψελλίζοντας παραδέχθηκε στην συνέντευξή του στον κύριο Παπαχελά ότι την επόμενη διετία δεν μπορεί να υπάρξει δημοσιονομική χαλαρότητα. Δηλαδή ομολόγησε ότι πρώτον θα είμεθα συνεπείς στην εξυπηρέτηση του χρέους και στην καταβολή των υποχρεώσεών μας προς τους δανειστές. Και δεύτερον, ότι δεν αποκλείεται να έχουμε νέα χάλκευση οικονομικών δεσμών για την πατρίδα μας με νέο μνημόνιο που πιθανότατα θα έχει κάποιον άλλο διακριτικό τίτλο.

 

Η σημερινή κυβέρνηση ακολουθεί πλήρως τις οδηγίες του Βερολίνου σε ό,τι αφορά το προτεκτοράτο. Ακολουθεί όλες τις περιόδους των lockdown της Γερμανίας και την κεντρική πολιτική γραμμή της στα ακραία απαγορευτικά μέτρα και στους εμβολιασμούς. Ταυτόχρονα έχει εναποθέσει στο Βερολίνο όλη τη διαπραγμάτευση με την προκλητική Τουρκία.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται ότι δείχνει αμνήμον όσον αφορά στη συμπεριφορά των Γερμανών στη διάρκεια του μνημονίου αλλά και προηγουμένως. Όταν εντός ολίγου θα εκραγεί πλήρως και θα εκτροχιαστεί η οικονομία, καμία Μέρκελ και κανένας Σόιμπλε δεν θα σταθεί στον πλευρό μας. Το πιθανότερο είναι ότι, για να μας βοηθήσουν έστω και με δανεικά ή με κάποια χαλάρωση των υποχρεώσεών, μας θα μας πιέσουν να υπογράψουμε μια νέα συμφωνία Πρεσπών για τη διχοτόμηση του Αιγαίου.

 

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, κύριος Σταύρος Καφούνης, με δηλώσεις του επισημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος να βάλουν λουκέτο 115.000 καταστήματα και επιχειρήσεις. Είναι ασύλληπτο το δράμα των ανθρώπων που ζούνε από την εστίαση ή από το λιανεμπόριο. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και μια ομάδα λοιμωξιολόγων κατέστρεψαν για πολλά χρόνια την ελληνική οικονομία.

 

Τόσο η αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και γενικότερα ένα μέρος του πολιτικού κόσμου είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα έκαναν και κάνουν αβάντα με τη στάση τους στον σημερινό πρωθυπουργό και την μητσοτακική ΝΔ. Εδώ πρέπει να σημειώσω την αφωνία όλων των παραγόντων της αντιπολίτευσης στις επιχορηγήσεις πολυεθνικών και στα υψηλά ποσά που έλαβαν οι λοιμωξιολόγοι που πρωταγωνιστούν στα παράθυρα της τηλεόρασης σκορπώντας τον τρόμο και τον πανικό. Όλα αυτά τα ποσά είναι στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Ουδείς μιλάει για αυτά.

 

Ο ιός είναι υπαρκτός.  Είναι μεταδοτικός και εχθρός ιδιαίτερα των μεγάλων ηλικιών, όπως αποδέχεται ο πρωθυπουργός, οι μεταλλάξεις του είναι ασθενέστερες όπως αποδέχεται και ο Μητσοτάκης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επιβάλλεται εμβολιασμός χωρίς τη συναίνεση ενός πολίτη. Χρειάζεται χρόνος για να φανεί η αποτελεσματικότητα των εμβολίων αλλά και να πειστούν οι ανήσυχοι δικαιολογημένα πολίτες. Ήδη καταγράφονται περιστατικά ανθρώπων που έκαναν και τις δύο δόσεις και μετά νόσησαν από κορωνοϊό. Η διεθνής ειδησεογραφία αναφέρει ότι τέσσερις Αμερικανοί  νόσησαν από κορωνοϊό μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου. Επίσης, στις ΗΠΑ αναφέρθηκαν 66 περιστατικά έντονης αλλεργικής αντίδρασης, 47 με το εμβόλιο της Pfizer και 19 με το εμβόλιο της Moderna.

 

Ξεκίνησε το Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων. Ξεκίνησε σε όλη τη χώρα. Δεν είναι θέμα πλέον δικό μου ή ορισμένων ανθρώπων. Έχει αγκαλιαστεί από όλη τη χώρα. Είναι χιλιάδες οι αιτήσεις για εγγραφή ή ένταξη στους Ελεύθερους Ανθρώπους. Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού θέλει Ελευθερία. Θέλει ενδυνάμωση της Δημοκρατίας, και όχι εκπτώσεις στους δημοκρατικούς θεσμούς. Θέλει Δικαιοσύνη, και όχι αστυνομικά μέτρα και ένα αποκρουστικό πρόσωπο εξουσίας.

 

Θέλει υπεράσπιση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, και όχι ύβρεις στους εκατομμύρια Έλληνες τους οποίους α λα καρτ το πολιτικό σύστημα της χώρας αποκαλεί «αγανακτισμένους», «γραφικούς, «ψεκασμένους» και «εξτρεμιστές» ή «συνωμοσιολόγους», χωρίς ποτέ να προβληματίζεται για την κατάσταση του βιοτικού επιπέδου, την πείνα και την ανεργία που υπάρχει, απλώνεται και βαθαίνει σε όλη την Ελλάδα!

 

Το Κίνημα Ελευθέρων Ελλήνων παίρνει σάρκα και οστά από ανθρώπους που πιστεύουν βαθιά στους δημοκρατικούς θεσμούς, στα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα και στον υγιή πατριωτισμό που θέλει τη χώρα να είναι αξιοπρεπής και όχι διαρκώς ταπεινωμένη και με κατεβασμένο το κεφάλι. Το Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων συντίθεται και σχηματοποιείται από απλούς ανθρώπους, ανώνυμους και επώνυμους που θέλουν την αναγέννηση της πατρίδας μας και την ανακοπή αυτού του πολιτικού και οικονομικού κατήφορου. Όπου κοιτάξεις γύρω σου αντιλαμβάνεσαι την πολιτική παρακμή που είναι η κύρια πηγή της οικονομικής και κοινωνικής παρακμής.

 

Διακόσια χρόνια μετά την παλιγγενεσία, η Ελλάδα ζει μέσα στην παρακμή αναμένοντας μόνο εθνικές ταπεινώσεις. Οι Ελεύθεροι Άνθρωποι θα πορευτούν με κυρίαρχο πολιτικό όπλο την ανθρωπιά που απουσιάζει σήμερα από το πολιτικό σκηνικό, τη λογική που είναι ανύπαρκτη στις περισσότερες πολιτικές αποφάσεις, και τον απόλυτο σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία καταπατώνται εδώ και πολλά χρόνια στην πατρίδα μας.

 

Εκτιμώ ότι θα λειτουργήσουμε ως θεραπευτική και κυρίως αναγεννησιακή δύναμη! Απευθύνομαι σε όλους τους ανθρώπους και κυρίως στους νέους που πιστεύουν βαθύτατα στην Ελευθερία και τη Δημοκρατία. Απευθύνομαι σε όσους θεωρούν ότι η αγάπη προς την πατρίδα είναι κάτι καλό και όχι κάτι αρνητικό ή νοσηρό. Απευθύνομαι σε όσους πιστεύουν ότι κάτι πρέπει να αλλάξει δυνατά! Ριζικά!

 

Και τους καλώ να ενταχθούν στους Ελεύθερους Ανθρώπους. Με μεγάλη χαρά άκουσα έναν διακεκριμένο καθηγητή της φαρμακολογίας να μου λέει μέσα στο σπίτι μου ότι εντάσσεται ως σύμβουλος στο Κίνημά μας, στον τομέα της υγείας και ειδικότερα για τα φάρμακα και τα εμβόλια. Με χαρά άκουσα στο τηλέφωνο παλαιούς Ολυμπιονίκες να θέλουν να ενταχθούν στο Κίνημά μας ή να στείλουν τα παιδιά τους.

 

Θα περάσουμε πολλά κύματα αλλά θα φτάσουμε στην ακτή. Ήδη είχαμε πολλά δημοσιεύματα. Πολλές απόψεις για αυτό το εγχείρημα. Όπως συμβαίνει πάντα, άλλοι μας πήραν με καλό μάτι, και άλλοι το είδαν με καχύποπτο μάτι. Κανείς όμως δεν αμφισβήτησε την ανάγκη ότι πρέπει να ρίξουμε μαζί πολλά βότσαλα στα λιμνάζοντα και θολά ύδατα της πολιτικής λίμνης. Άλλοι έγραψαν ότι θα αλιεύσουμε στον χώρο δεξιά της ΝΔ. Μερικοί έγραψαν ότι θα πάρουμε περισσότερους από τον χώρο της κεντροαριστεράς παρά από την δεξιά.

 

Πρώτον δεν υπάρχει τίποτα πιο δεξιό από τη μητσοτακική ΝΔ που δεν έχει  καμία σχέση με τις δημοκρατικές αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Όσον αφορά στην κεντροαριστερά, το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, δεν υφίστανται καθώς καταστράφηκε από τη μειοδοτική και μνημονική πολιτική του Γιωργάκη Παπανδρέου.

 

Και ο ΣΥΡΙΖΑ έπαψε να εκφράζει την πατριωτική αριστερά μόλις υπέγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών. Ένα είναι βέβαιο: Δεν θα σπρώχναμε ποτέ έναν λαό σε δημοψήφισμα, θα εισπράτταμε ένα πελώριο «Όχι» και θα το κάναμε ένα γιγαντιαίο «Ναι», λέγοντας ότι δώσαμε 17 ώρες μάχη με ένα πιστόλι στον κρόταφο. Φυσικά δεν αρνούμεθα τον συσχετισμό δυνάμεων ούτε ισχυριζόμεθα ότι θα εισβάλλουμε και θα κατακτήσουμε τις Βρυξέλλες. Όμως από το σημείο της πλήρους υποταγής μέχρι του σημείου μιας αξιοπρεπούς πολιτικής και εθνικής στάσης υπάρχει διαφορά. Για την ακρίβεια υπάρχει τεράστια απόσταση.

 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατέστρεψε τη χώρα. Αποξήλωσε τη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ. Απομάκρυνε τους καραμανλικούς, και «σφάζεται» εσωτερικά με τον Αντώνη Σαμαρά και τα στελέχη του. Όλη η κεντροδεξιά είναι αηδιασμένη και κουρασμένη με το θέαμα που παρουσιάζει η σημερινή μητσοτακική ΝΔ. Όλες οι δημοσκοπήσεις είναι πλαστές. Θα έπρεπε το 60% των κατοίκων αυτής της χώρας να πανηγυρίζει απ’ όπου θα διέρχεται ο δημοφιλής πρωθυπουργός και όχι να τον αποδοκιμάζει και να τον γιουχάρει, όπως συνέβη πρόσφατα στην Ικαρία.

 

Από την άλλη πλευρά ο κύριος Τσίπρας τον αβαντάρει στην υπόθεση που λέγεται Αιγαίο και ελληνοτουρκικές διαπραγματεύσεις, επειδή τον βολεύει πολύ να ισοσκελίσει τις μνήμες για τις Πρέσπες με μια υποχώρηση του Μητσοτάκη στα εθνικά θέματα. Άλλωστε είναι κάτι που το σπρώχνουν οι Γερμανοί. Ας μην ξεχνούμε τις καλές σχέσεις του Τσίπρα με το Βερολίνο και φυσικά πόσο γερμανόφιλος είναι ο Κυριάκος».

 

 

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Πηγή:pronews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas