ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ;

 



Για να μη βυθιστούν στον πάτο του κέικ οι σταφίδες, τις βάζουμε να μουλιάσουν μέσα σε λίγο χυμό πορτοκαλιού ή κονιάκ ή όποιο άλλο ποτό μάς αρέσει, ώστε να φουσκώσουν και στη συνέχεια τις αλευρώνουμε προτού τις βάλουμε στο μείγμα του κέικ. Θα σταθούν στο ύψος τους…

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas