ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5-1-2021 ΤΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

 



Ο Θεός μάς αγαπά και γι' αυτό έστειλε τον Γιο Του στη γη πριν 2000 χρόνια για τη σωτηρία μας. Λέει ο Λόγος Του: "Με τούτο φανερώθηκε η αγάπη του Θεού σε μας, επειδή ο Θεός τον Γιο Του τον μονογενή απέστειλε στον κόσμο για να ζήσουμε διαμέσου Αυτού. Σε τούτο βρίσκεται η αγάπη, όχι ότι εμείς αγαπήσαμε τον Θεό, αλλ' ότι Αυτός μας αγάπησε και απέστειλε τον Γιο Του ως μέσον εξιλασμού για τις αμαρτίες μας"

(Α Ιωάννη 4:9-10).

Στο βιβλίο του προφήτη Ησαία (742 π.Χ.) υπάρχουν πολλές προφητείες που δόθηκαν από το Πνεύμα του Θεού για τον πρώτο Ερχομό του Κυρίου μας στη γη. Μια από αυτές τις θαυμαστες προφητείες είναι η εξής:

 "Επειδή, παιδί γεννήθηκε σε μας, ΓΙΟΣ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΜΑΣ· και η εξουσία θα είναι επάνω στον ώμο Του· και το Όνομα Του θα αποκληθεί: Θαυμαστός, Σύμβουλος, Ισχυρός Θεός, Πατέρας τού Μέλλοντα Αιώνα, Άρχοντας Ειρήνης"

(Ησαίας 9:6).

Ακούστε το θαυμάσιο κήρυγμα με τίτλο:

ΓΙΟΣ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΜΑΣ  με ομιλητή τον 

Μιχαλάκη Πουλλαίδη




ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

1 σχόλιο :

  1. Θα ήθελα να κάνω ένα μικρό σχόλιο στο Ησαίας Θ:6 όπως είναι διατυπωμένος από τις μεταφράσεις: "Διότι παιδίον εγεννήθη εις ημάς, υιός εδόθη εις ημάς· και η εξουσία θέλει είσθαι επί τον ώμον αυτού· και το όνομα αυτού θέλει καλεσθή Θαυμαστός, Σύμβουλος, Θεός ισχυρός, Πατήρ του μέλλοντος αιώνος, Άρχων ειρήνης" (κείμενο Ν.Βάμβα) Η φράση για τον Υιό "Πατήρ του μέλλοντος αιώνος", δεν αποδίδει την σωστή ερμηνεία. Το Εβραικό κείμενο γράφει "αιώνιος Πατήρ". Το παιδί που θα γεννιόταν:
    (1) Θα ήταν η ΟΡΑΤΗ εικόνα του Θεού του ΑΟΡΑΤΟΥ...
    (2) Θα ήταν "Ο ΘΕΟΣ (ο ένας και μόνος που υπάρχει) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΑΝΕΡΩΘΗ ΕΝ (μέσα) ΣΑΡΚΙ"...
    (3) Δεν θα ήταν ένας "Θεός Υιός", αλλά θα ήταν ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (θεία φύση) και ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ανθρώπινη φύση), μέσα Του κατοικούσε "όλο το πλήρωμα της θεότητας του Πατέρα"

    Αυτός είναι και ο "ΑΙΩΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ" γιατί στον ουρανό ο αναστημένος Ιησούς είναι το κατοικητήριο του Θεού Πατέρα, γι' αυτό και στον ουρανό δεν βλέπουμε 2 θρόνους, αλλά ΕΝΑΝ ΘΡΟΝΟ, που είναι "ο θρόνος του ΘΕΟΥ και του ΑΡΝΙΟΥ" (Αποκάλυψη ΚΒ:3), ένας θρόνος για 2 πρόσωπα, ο Πατήρ εν τω Υιώ και μέσα στον ίδιο θρόνο μια ημέρα θα καθίσει και η ΝΥΜΦΗ εκκλησία! (Αποκάλυψη Γ:21). Ενδοξη στιγμή!! (ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas