ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ προς τον ΜΠΑΙΝΤΕΝ!


 


 

Εκλογές ΗΠΑ: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για απάτη με ψήφους στις Αμερικανικές εκλογές μετά την γνωστοποίηση της απάτης σε ταχυδρομείο κάτι το οποίο αργότερα ο ίδιος ο καταγγέλλων αναίρεσε τα λεγόμενα του

 

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ η εν λόγω απάτη αφορά ψήφους νεκρών που ψήφισαν τον πρόεδρο των Δημοκρατικών Μπάιντεν.

 

Το FOX NEWS φέρνει το θέμα στην δημοσιότητα με τον Tucker Carlson να αναφέρει ότι υπήρξε παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία η οποία δεν ήλθε από έξωθεν παράγοντες όπως η Ρωσία, αλλά από το εσωτερικό των ΗΠΑ.

 

« Οι δημοκράτες άλλαξαν εντελώς τον τρόπο που ψηφίσαμε στις εκλογές. Έγινε προσπάθεια να σιωπήσουν οι ψηφοφόροι του Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να επωφεληθεί ο Τζο Μπάιντεν. Το σύστημά μας δεν ήταν ποτέ πιο αποδιοργανωμένο και ποτέ δεν ήταν πιο ευάλωτο σε χειραγώγηση», είπε ο αναλυτής.

 

Συνεχίζοντας ο αναλυτής του Fox News παραθέτει κι άλλες περιπτώσεις νεκρών ανθρώπων οι οποίοι εντοπίστηκαν να έχουν ψηφίσει στους εκλογικούς καταλόγους. «Μια μελέτη του 2012 από την Pew διαπίστωσε ότι υπήρχαν περίπου δύο εκατομμύρια νεκροί που εξακολουθούν να συμμετέχουν σε ψηφοφόρους σε αυτήν τη χώρα. Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι περίπου 24 εκατομμύρια εγγραφές ψηφοφόρων – δηλαδή, μία από τις οκτώ στην Αμερική – είτε δεν ήταν πλέον έγκυρες είτε ήταν σημαντικά λανθασμένες. Σχεδόν τρία εκατομμύρια άτομα στην Αμερική είχαν εγγραφές σε περισσότερα από ένα κράτη», λέει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ FOXNEWS

 

 


ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas