ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.



Κάλεσμα για την ακεραιότητα της πατρίδας μας

 

Σταύρος Καλεντερίδης

 

Δύο χρόνια μετά την κόκκινη εθνική μειοδοσία παραχώρησης της Μακεδονίας από το κοινοβούλιο, ακολούθησαν προσφάτως οι γαλάζιες μειοδοσίες παραχώρησης του Ιονίου και του Αιγαίου, έπειτα από τις κατάπτυστες συμφωνίες  Ιταλίας και Αιγύπτου, με τις οι οποίες αποψιλώθηκε η ισχύς και ψαλιδίστηκαν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

 

Δια στόματος του πρωθυπουργού, η ανθελληνική συμπεριφορά της κυβέρνησης οδηγεί στην  αναγνώριση των τουρκικών διεκδικήσεων στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, γκριζάροντας ό,τι δεν είχαν προλάβει όλοι οι προηγούμενοι. Ταυτόχρονα, οι υπουργοί του κόμματος της ΝΔ, ομολογούν πως γι΄ αυτούς οι κόκκινες γραμμές είναι τα 6 ναυτικά μίλια, εκχωρώντας έτσι εθνική επικράτεια και κυριαρχία.

 

Καθώς το ερασιχρήματο πολιτικό σύστημα δρομολογεί τον ακρωτηριασμό της χώρας, όσοι πολίτες παραμένουμε κυρίαρχοι, ενεργοί και λειτουργούμε ανεξάρτητοι με μοναδικό γνώμονα την ελευθερία και την αγάπη για την Ελλάδα, συμμετέχουμε στο κάλεσμα υπεράσπισης της ακεραιότητας της χώρας και αντιτιθέμεθα στις μειοδοτικές συμπεριφορές του πολιτικού συστήματος.

 

Το παρόν κάλεσμα απευθύνεται σε πολίτες που έχουν συνειδητοποιήσει πως ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, ανεξαρτήτως κομμάτων και προσώπων, λειτουργεί σύσσωμο ενάντια στα συμφέροντα του Ελληνισμού. Σε πολίτες που έχουν παραδώσει κομματικές ταυτότητες και θέτουν εαυτόν στον ιερό σκοπό υπεράσπισης και προάσπισης των Ελληνικών περιοχών και του Ελληνισμού, των οποίων αποτελούμε μοναδικοί προστάτες.

 

Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές στον σκοπό αυτό, μπορούν να στείλουν email στο connect@todelta.gr δηλώνοντας την πρόθεσή τους, το ονοματεπώνυμο και την πόλη τους, καθώς και τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε διαδικτυακές δράσεις και διαδικασίες.

 

Παράλληλα, θα διεξαχθεί σχετική συνάντηση την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας. Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες στην ανωτέρω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Εκ μέρους των εθελοντών,

 

Το δέλτα – πολιτική επανάσταση και

Ίδρυμα Ακρόπολις

 

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.

 

Πηγή: infognomonpolitics.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas