Το ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ της ΥΠΟΜΟΝΗΣ.



Το Θείο δώρο της υπομονής.

Γράφει ο Ιωάννης Ιωάννου.


Συχνά στη ζωή αντιμετωπίζουμε καταστάσεις που ξεφεύγουν τα όριά μας. Άλλοτε, δεν ξέρουμε πώς να τις χειριστούμε, πώς να τις αντιμετωπίσουμε και άλλοτε βρισκόμαστε μπροστά σε τετελεσμένα γεγονότα, χωρίς καμιά δυνατότητα επεμβάσεως από μέρους μας  ή  ελπίδα της όποιας αλλαγής.
Το ξάφνιασμα, τον πόνο, την άρνηση, την απογοήτευση διαδέχεται τότε στον πιστό η παραδοχή, η συγκατάβαση η εκζήτηση του Θεού,η πίστη κι η υπομονή.
Η τέλεια  καρτερική υπομονή, που 'ναι υπομονή χωρίς διαμαρτυρίες, χωρίς φωνές, χωρίς κλάματα, χωρίς διεκδικήσεις, χωρίς παράπονα.Υπομονή, με την ελπίδα πως ο Θεός που κρατά στα χέρια Του τη ζωή μας, ο Θεός που δεν αφήνει να πέσει μια τρίχα της κεφαλής μας χωρίς να το γνωρίζει, επιτρέπει τη δοκιμασία, για να ωφεληθούμε πνευματικά.
Να δούμε πιο βαθιά μέσα μας, ν' αναθεωρήσουμε συμπεριφορές και στάσεις ζωής, να ωριμάσουμε, να ταπεινωθούμε και να κρεμαστούμε κυριολεκτικά από τα χέρια Του κοιτώντας δια πίστεωςτον Σταυρό Του, αφού όλα γύρω τα ανθρώπινα μας πονούν και μας πληγώνουν... "

Εύχομαι ο Θεός να χαρίζει σε όλους μας αυτήν την αρετή,

H οποία μας χρειάζεται για να κάνουμε το θέλημα του Θεού και για να  μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στου βίου τις δύσκολες ανάγκες και περιστάσεις .

Από την οποία χρειαζόμαστε αμέτρητη  μες την ψυχή μας , μες την ζωή μας ...

Καλή δύναμη και ευλογημένη ημέρα  σε όλους ...

Ο Θεός αδέρφια είθε να μας δίνει δύναμη Υπομονής, και να μας κάνει άξιους τάμετρης Αγάπης Του.



Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. Designed by John Tsipas